Alle hotels in Amsterdam

Ring Groningen

Ringgroningen.nl

  • Home
  • Oostelijke Ringweg
  • Noordelijke Ringweg
  • Zuidelijke Ringweg
  • - Webcams -
  • Contact
feb 19, 2016
Werkwerkzaamheden voor nieuw fietsecoduct Meedenpad in volle gang

Populaire hotels in Amsterdam


De werkzaamheden voor de bouw van het nieuwe viaduct Meedenpad gaan gestaag verder. De verwachting is dat het nieuwe ecoduct in het weekend van12 maart wordt ingereden. Fietsers/voetgangers kunnen er dan -na afrondende werkzaamheden - begin april over.
[Meer]
feb 9, 2016
Oude Noordzeebrug gesloopt, nu nog de pijlers

Met militaire precieze is in het weekend van 10 oktober de oude Noordzeebrug succesvol gesloopt. Sinds die tijd is de aannemer ook gestart met het slopen van de zogenaamde pijlers aan de zijkanten van de brug. De hardheid van het beton valt echter tegen. De verwachting is dat daardoor de werkzaamheden t/m maart 2016 gaan duren.

Alle 5 sterren hotels in Amsterdam


[Meer]
feb 8, 2016
Werkzaamheden Noordzeebrug, Knooppunt Reitdiep, Ring West en Ring Noord klaar

De werkzaamheden aan het project Noordzeebrug/Bedumerweg, knooppunt Reitdiep én de Westelijke/Noordelijke Ringweg zijn klaar. In de komende maanden vindt er nog op diverse plekken groenaanplant plaats en worden nog 'puntjes op de i gezet.

Alle 4 sterren hotels in Amsterdam


[Meer]
jan 9, 2016
Onderhoudswerkzaamheden Noordelijke Ringweg in 2016
In de loop van 2016 zullen werkzaamheden plaatsvinden ter vervanging van de oude geluidsschermen en voor nieuwe asfaltering.Een eerste gedeelte hiervan is al uitgevoerd.

Alle 3 sterren hotels in Amsterdam


[Meer]
jan 2, 2016
Stand van zaken aansluiting Ring Noord op N361 (richting Winsum)
De Provincie Groningen lheeft nader extern onderzoek verrichten naar de mogelijke effecten van minder verkeer in de nabijheid van het bedrijventerrein Het Witte Lam in Groningen als gevolg van een mogelijke nieuwe aansluiting van de N361 op de Noordelijke ringweg. Het aanvullende onderzoek maakt deel uit van het onderzoek naar de aansluitingsplannen  rondom de N361 op de ring Noord (ter hoogte van Noorderhoogebrug.

in Amsterdam


[Meer]
dec 6, 2015
3 D beeld van toekomstige situatie ringwegen?
Er hebben heel wat veranderingen plaats gevondenrondom de Oostelijke en Noordelijke Ringweg. Benieuwd hoe dat in 3D uitziet? Kijk dan elders op deze site!
[Meer]

Gezin hotels in Amsterdam

Populaire Hotels in Amsterdam